ponedeljek, 15. oktober 2012

1. srečanje 406 Coupe Slovenija - Postojna,14.10.2012

Lastniki in ljubitelji Peugeota 406 Coupe smo se minulo nedeljo (14.10.2012) družili na prvem tovrstnem srečanju pri nas. Na dogodek se je pripeljalo zavidljivo število osmih "slovenskih" kupejev. Zbrali smo se na postojnskem bencinskem servisu, kjer smo spili prvo jutranjo kavo in pričakali ostale udeležence.  Po kratki predstavitvi smo se odpeljali na parkirišče postojnskih jam, kjer smo opravili prvo slikanje avtomobilov. Vsem je bilo v veliko veselje spoznati ostale lastnike 406 coupeja ter si izmenjati izkušnje in nasvete.
Razveselil nas je dejstvoo, da so se srečanja udeležile tudi žene, punce in otroci. Tako je celoten dogodek pridobil na toplini in dokazali smo, da so podobna srečanja lahko povsem primerna za družine in ne samo avtomobilistične zanesenjake.
Beseda je dala besedo in čas je hitro minil, zato smo se morali napotiti proti vhodu v Postojnsko jamo, kjer smo od 12.00 opravili ogled teh naravnih podzemnih čudes. Po ogledu nas je pričakalo sonce, kot nalašč za sproščen sprehod po bližnjem parku.
Ko se je dan prevesil v popoldne smo se odpeljali do bližnje picerije Avio Pub, kjer smo imeli kosilo. Ob dobri hrani in pijači ter odlični družbi smo se zadržali vse do večera.

Na srečanju smo imeli pestro barvno paleto kupejev:

1) siv Hades (2.2 HDi)
2) moder Byzance (2.0)
3) siv Thallium - ultima edizione (2.2 HDi)
4) zelen Lugano (3.0 V6)
5) siv Thallium (2.0)
6) siv Cosmos (2.0)
7) rdeč Lucifer (3.0 V6)
8) rdeč Riveira (2.0)

Tudi vreme nam je naredilo medvedjo uslugo, saj v času srečanja ni padla niti ena sama kaplja, medtem ko je v soboto cel dan deževalo, prav tako pa je nalivalo v nedeljo ponoči.

S strani organizatorjev je bilo prvo srečanje pravi uspeh! Zato bi se radi še enkrat zahvalili vsem udeležencem, tako lastnikom 406 Coupeja, kot tistim, ki si kupeja ne lastijo, pa so vseeno z zanimanjem prišli na naše otvoritveno srečanje, nas pozdravili in poslikali. Razveselilo nas je dejstvo, da je srečanje vzbudilo toliko zanimanja in z navdušenjem pričakujemo leto 2013, ko bomo organizirali drugo 406 Coupe srečanje!

Več slik si lahko ogledate v GALERIJI

































Ni komentarjev: