četrtek, 22. januar 2015

Premierno: nova knjiga o 406 Coupe!

Spet nekaj novega na področju literature. Da je 406 Coupe veliko več kot navaden Peugeot, priča tudi dejstvo, da se je lastnik muzeja "Galerije Peugeot" Daniele Bellucci odločil spisati in objaviti knjigo posvečeno izključno temu modelu.

Dragi ljubitelji 406 coupeja in vsi simpatizerji,

pišem v imenu predsednika italijanskega 406 Coupe kluba, ki me je prosil da vam posredujem zelo pomembno in lepo novico. Premierno predsvatljamo novo knjigo o 406 Coupe, ki jo je realiziral lastnik muzeja »Galerie Peugeot« iz Toskane, Daniele Bellucci, katerega sem imel čast osebno spoznati leta 2010 med potovanjem po Toskani.

Knjiga je prava biblija, kot nekakšnen vodnik po identifikaciji našega coupeja. Premierno bo v prodaji na francoskem avtomobilističnem dogodku »Retromobile Paris« na razstavnem prostoru Aventure Peugeot. Cena za člane kluba Peugeot s plačano članarino bo 16€, medtem ko za ostale 20€.
Za dodatne informacije lahko stopite v kontakt z avtorjem samim, preko email-a: edizionibellucci@gmail.com ali na facebook strani Galerie Peugeot: https://www.facebook.com/pages/Galerie- ... 91?fref=ts

Maja meseca je predvidena tudi različica v italijanskem jeziku. Sočasno se bo v prelepi Toskani zgodilo tudi 6. državno srečanje kluba 406 Coupe, kjer bomo skupaj obiskali Galerie Peugeot in spoznali avtorja knjige.

V kolikor bo interes, je predvidena tudi angleška različica knjige. Pogoj, da pride do te realizacije je zadostno število naročil iz ostalih evropskih 406 Coupe klubov, forumov ter posameznih ljubiteljev.

Ni komentarjev: